Lad din rådgiver hjælpe dig med at få din formue til at vokse

Kontakt din rådgiver i Spar Nord, hvis du ønsker rådgivning, før du investerer. Med udgangspunkt i dine individuelle ønsker og behov finder I sammen ud af, i hvilken retning rådgivningen skal gå, og om bankens formuerådgivere, Private Banking-afdeling eller Handelsområdets specialister eventuelt skal inddrages.

Investering i samarbejde med Spar Nord er nemt og overskueligt

  • Du starter din investering ved at kontakte din rådgiver i Spar Nord.

  • Din rådgiver og dig, lægger sammen strategien for din investering.

  • Rådgiveren sætter dig eventuelt i forbindelse med en af Spar Nords formuerådgivere eller obligations- og aktiespecialister.

Aktier og obligationer

Formuende eller særligt aktive kunder har mulighed for, at få rådgivning af Handelsområdets aktie- og obligationsspecialister.

Specialisterne har stor erfaring og høj kompetence bl.a. indenfor aktieområdet (særlig fokus på det danske-, øvrige nordiske- og tyske marked), markedet for virksomhedsobligationer (særlig fokus på det nordiske- og øvrige europæiske marked) og obligationsmarkedet (eksempelvis danske realkreditobligationer samt danske og udenlandske statsobligationer).

Se mindremere Modtag publikation

Valuta- og finansrådgivning

Erhvervs- og investeringskunder har mulighed for, at få rådgivning af Handelsområdets specialister indenfor valuta- og finansrådgivning.

Erhvervskunder og investeringskunder kan få rådgivning af bankens specialister med stor erfaring indenfor valuta og derivatmarkedet. Vi arbejder både med rådgivning vedrørende risikoafdækning af valutarisici og med optimering af investeringsmuligheder i valutamarkedet og har mulighed for at overvåge dine interesser 24 timer i døgnet. Vores Finansrådgivere arbejder med at afdække risici tilknyttet til virksomheders balancer og med udgangspunkt i en oversigt over fremtidigt cashflow og passivsammensætning.

Se mindremere Modtag publikation

Spar Nord Formuecentre

Din formuerådgiver er altid kun en mail eller et opkald væk

Private Banking

Private Banking

Private Banking