Stjerneinvest Forvaltningsmidler

Hvis din opsparing skal tjene penge, må den arbejde aktivt. Det gør den for eksempel, når den er investeret i aktier og obligationer i områder og sektorer, hvor der er vækst. En simpel måde at komme i gang på er Stjerneinvest Forvaltningsmidler. Det er en investeringsform, hvor du lader Spar Nords investeringseksperter investere din og andres opsparing i aktier og obligationer over hele verden og i forskellige brancher.

Nøgleordet er "frihed"

Stjerneinvest Forvaltningsmidler har en række fordele, du ikke finder på en almindelig højrente- eller opsparingskonto. Du kan indsætte så meget og så ofte, du vil, og du kan hæve ifølge reglerne for midler under forvaltning.

Investering indebærer altid en risiko, og du må ikke investere uden at gøre op, hvad du kan tåle at tabe og hvor stor en risiko, du er villig til at løbe. Forvaltningsmidler bliver investeret i tråd med de særlige regler for anbringelse af umyndiges midler.

Risikoprofil

Stjerneinvest Forvaltningsmidler investerer dine penge i en lav risikoprofil. Profilen indeholder som udgangspunkt 10 % aktier og 90 % obligationer. Der investeres ud fra forventning om beskedne kursudsving. Det har høj prioritet, at afkastet er stabilt.